Våre partnere

ADMA – økonomitjenester spesialtilpasset advokat

Med ADMA AS sin kompetanse og Advisors moderne tekniske løsninger kan vi tilby effektive og gode løsninger for bedriftsmarkedet. ADMA AS sine tjenester strekker seg fra bistand i etableringsfasen til håndtering av regnskapsføring og administrative tjenester for etablerte bedrifter.

Regnskapsføring og økonomitjenester

Advisor AS har, i samarbeid med ADMA AS, utviklet et konsept for fleksible regnskapstjenester for advokater som vi nå ønsker å tilby våre kunder.

ADMA AS har lang erfaring med føring av regnskap for time- og dokumentintensive bransjer. Advisor AS har i mange år samarbeidet med advokater, og på den måten opparbeidet god bransjekunnskap, kompetanse og vesentlig erfaring innenfor både informasjonsteknologi og økonomi.

 Besøk hjemmesiden til ADMA AS på: www.adma.no

Advokat Online – maler og blanketter

Advisor har i samarbeid med Advokat Online gjennomført en utvidet integrasjon med Advokat Onlines juridiske blanketter. Blankettene fra Advokat Online blir liggende som eksterne maler i winAdvisor, og oppdateringer sendes ut ved endringer i blankettene. Alle eksterne maler vil bli merket i maloversikten.

Besøk nettsiden til Advokat Online

Link Mobility – SMS tjenester

Som bruker av winAdvisor kan man sende SMS via winAdvisors kontaktdatabase. Det er også mulig å masseutsende SMS til opprettet utvalg, og sendte meldinger kan i tillegg lagres som en journalføring. Vår samarbeidspartner for denne tjenesten er PSWinCom, og abonnement kan bestilles her.

Besøk nettsiden til Link Mobility

Bestillingsskjema SMS tjeneste

Digipost – sikker dokumentutveksling

Enkel og sikker sending av dokumenter

Vårt samarbeid med Digipost gjør at du nå som kunde av oss kan sende dokumenter på en enkel, sikker og effektiv måte.

Med et par enkle tastetrykk markerer du dokumentet, velger mottaker og sender via Digipost. Dersom kunden ikke kan motta i Digipost, håndterer løsningen utskrift, konvoluttering og fysisk utsendelse til kunde på en sikker måte og til en meget gunstig pris.

Sensitiv informasjon kan ikke sendes på usikret e-post, men på grunn av sikkerheten i Digipost er det uproblematisk å sende dette digitalt. Sensitiv informasjon sikres ved at mottaker må identifisere seg med BankID dersom det er nødvendig.

Dersom du har spørsmål vedrørende vår nye integrasjon med Digipost eller du har andre spørsmål om våre løsninger kan du kontakte oss her.

SignForm – blanketter

Advisor har i samarbeid med SignForm gjennomført en utvidet integrasjon med SignForms juridiske blanketter. Blankettene fra SignForm blir liggende som eksterne maler i winAdvisor, og oppdateringer sendes ut ved endringer i blankettene. Alle eksterne maler vil bli merket i maloversikten.

Besøk nettsiden til SignForm

Duett – skytjeneste for windowsløsning

Vi leverer flere ulike skytjenester fra vår driftsplattform.

Totalt er det ca. 6.000 brukere som har trygg og sikker tilgang til sine programmer i nettskyen via vårt datasenter. De fleste av kundene våre har valgt ASP-drift, som er en av våre fem ulike skytjenester.

Vårt nye datasenter ble åpnet i desember 2011, og det er et av Norges mest moderne datasentre med høy effektivitet og kapasitet. IT-drift via vårt datasenter gir deg følgende fordeler:

  • Du sparer tid ved at vi sørger for programoppdateringer, backup og sikkerhet
  • Du slipper å skifte ut servere, brannmurer og annet utstyr
  • Dine data er sikret mot uautorisert tilgang, brann og vannskader
  • Du får et optimalt driftsmiljø for dine data med konstant overvåking av strømspenning, luftfuktighet og temperatur
  • Du sparer strøm ved å outsource IT-driften
  • Du får en mer stabil IT-drift med en oppetid på ca. 99,7 %